Hovenier in Oss

Woont u in of rondom Oss en wilt u uw tuin aan laten leggen? Wij nemen uw totaalproject graag uit handen. De vakbekwame hoveniers van TG Groenprojecten vervullen al uw aanlegwerkzaamheden zoals bijvoorbeeld grondwerk, beregening, bestrating, tuinafscheidingen, beplanting, graszoden en kunstgras.

 

✓ Duidelijke persoonlijke communicatie

✓ Transparante afspraken

✓ Snel schakelen en flexibiliteit

✓ Professionele werkwijze en hoge kwaliteit

 

 

Hovenier in Oss

Hovenierswerkzaamheden regio Oss

Woont u in Oss of in een andere plaats in deze regio? Dan kunnen wij uw volledige tuinaanleg  of onderdelen hiervan verzorgen.

 

We komen graag vrijblijvend op locatie de situatie opnemen waarbij de wensen en mogelijkheden besproken worden. Deze persoonlijke communicatie is prettig voor zowel de opdrachtgever als ons als aannemer. We zullen u van de juiste adviezen voorzien waarbij goed rekening wordt gehouden met uw wensen en het kostenplaatje.

 

 

Grondwerk in de regio Oss

De regio Oss kenmerkt zich door twee grondsoorten; Het grootste deel bestaat uit zandgrond, maar in een deel van Oss is ook kleigrond te vinden. Hoe dichter men richting de rivier de Maas gaat, des te meer kleigrond er te vinden is. Bij de aanleg van de tuin zullen grondwerkzaamheden de basis vormen, juiste uitvoering en gebruik van materialen zijn belangrijk voor een gedegen basis.

 

 

 

Bestrating en grind Oss

Deze website wil gebruik maken van cookies.