Speelvelden

Sinds jaar en dag realiseert TG Groenprojecten speelveldjes. Hierbij kun je denken aan een tennisbaan, basketbalveld, hockeyveld of een trapveldje. Je kunt bij ons ook terecht voor vrijwel alle andere denkbare vormen van een sport of speelveld.

 

De trend op dit moment zijn toch echt de multi-sportvelden.  Een multisportveld is een speelveld waarop je meerdere sporten kunt uitoefenen. Zo kun je denken aan een hockeyveld waarop je ook kunt voetballen. Of een voetbalveld waarop je kunt hockeyen.

 

 

 

Veelal zijn de attributen van een speelveld zoals een goaltje ook te leveren in een multigoal-variant waardoor je met één goal meerdere sporten kunt beoefenen. Bij TG Groenprojecten is het ook mogelijk deze velden te installeren met (dubbelstaafs) hekwerk, toegangspoort en vele andere accesoires.

 

Daarnaast kun je een sportveldje verzonken of onverzonken realiseren. Het verschil zit hem dan in de hoogte boven het maaiveld. Bij een verzonken veld ligt de speelrand (kantopsluiting) op gelijke hoogte met het maaiveld. Bij een onverzonken veld komt het veld bóven het maaiveld.

 

Je leest het waarschijnlijk al. De mogelijkheden zijn vrijwel oneindig! Dat is dan ook de reden dat we graag vrijblijvend de mogelijkheden met u doorspreken. We kunnen dan ook de situatie ter plekke beoordelen en u enkele voorbeelden laten zien.

Deze website wil gebruik maken van cookies.