Speelinrichting

Menig basisschool of kinderdagverblijf weet de weg naar ons te vinden voor het vernieuwen of renoveren van hun school- of speelplein. Doordat wij speeltoestellen zelf leveren en installeren inclusief gecertificeerde (valdempende) ondergrond, zijn de lijnen kort en heeft u altijd snel contact met de eindverantwoordelijke van uw project. Samen bespreken wij uw wensen, waarbij we uw terrein volledig kunnen inrichten. Denk hierbij ook aan randzaken zoals bijvoorbeeld het beplanten van uw terrein, of de verharding van de parkeerplaats naar uw speelinrichting.

 

Wij leveren vele verschillende typen en soorten speeltoestellen. Dat kunnen de klassieke gekleurde speeltoestellen zijn, maar ook de toestellen vervaardigd uit natuurlijke materialen zoals hout zien we tegenwoordig steeds vaker. De mogelijkheden zijn oneindig!

Glijbanen, schommels en wipwappen behoren tot de standaard toestellen aanwezig. Maar een speelhuisje op een heuvel, waar je vervolgens weer vanaf kunt glijden klinkt al wat uitdagender!  Daarnaast zijn vrijwel alle speeltoestellen te combineren zodat er snel een veilige en uitdagende speelplek ontstaat.

 

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen bespreken we de mogelijkheden en maken we een plan.

Deze website wil gebruik maken van cookies.