Natuurlijk spelen

De meeste kinderen houden wel van een potje buitenspelen. Wij bij TG Groenprojecten trouwens ook! Tegenwoordig worden veel speeltuinen en speelpleinen omgebouwd tot een plek waar kinderen meer ín maar ook mét de natuur kunnen spelen.

 

Als we het hebben over natuurlijk spelen, gaat het niet slechts om het spelen mét de natuur. Ook de gebruikte materialen zijn vaak in harmonie met de omgeving en op natuurvriendelijke wijze vervaardigd. Speelhuisjes, wipwap en schommel behoren vaak tot de standaard speeltoestellen bij een speelvoorziening. Maar er zijn nog zoveel meer mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een speelheuvel!

 

Bij TG Groenprojecten zijn wij trots op onze vaardigheden om snel te kunnen schakelen, creatief te zijn en ons vermogen om out of the box te denken. Hierdoor is geen enkel project hetzelfde en kunnen wij inspelen op de wensen van onze opdrachtgever(s).

 

Het leveren en installeren van speeltoestellen ligt binnen ons aanbod. Dat geldt ook voor een passende (valdempende) ondergrond. Daarnaast verzorgen wij ook vaak de aanleg van paden en borders, die een natuurlijk evenwicht kunnen brengen in de speelomgeving.

Deze website wil gebruik maken van cookies.