Tuinberegening

Een tuinberegening of sproei installatie is een zeer gewild item in de tuin. Het maakt het onderhouden van uw tuin gemakkelijker. Naast het gemak van een tuinberegening heeft het ook een aantal andere voordelen. De gehele tuin wordt gesproeid en dat kan zelfs vol automatisch. Zo krijgen uw planten, bloemen, bomen en gazons voldoende water. Zelfs als u afwezig bent.

Pop-up sproeiers

Wanneer we het over pop-up sproeiers hebben, praten we over sproeiers die in de grond verstopt zitten. Wanneer de druk op de leiding hoger wordt door de kraan open te zetten, zal de sproeier uit de grond te voorschijn komen en beginnen met sproeien. De pop-up sproeiers zijn er in verschillende soorten en afmetingen. Zo zijn er nevelaars voor bodembedekers, borders of gazons. Maar ook zijn er turbinesproeiers, deze geven een straal en worden vooral toegepast op grotere gazons of grasvelden.

 

Pop-up sproeiers worden het meest toegepast in tuinen en sportvelden.

 

Pop-up sproeier

Nevelsproeiers

Een nevelsproeier wordt vaak aangesloten op een drukleiding. Dit sproeiertype wordt met name gebruikt in plantenborders. De planten en bloemen worden op deze manier voorzien van water, dat op een zachte wijze wordt gesproeid. De nevelsproeiers zijn er in verschillende soorten en maten.

 

Deze website wil gebruik maken van cookies.