Tuinafscheiding

Erfafscheiding

Erfafscheidingen kunnen komen in allerlei vormen en maten. Een schutting of tuinafscheiding dient om privacy te creëren of om uw perceel af te scheiden.

Bij TG Groenprojecten begrijpen we dat en zijn we in staat om met u mee te denken. De juiste materiaal keuze kan beeldbepalend voor uw tuin zijn. Daarom is het vaak fijn om goed geadviseerd te worden, waardoor u een weloverwogen keuze kunt maken. Dankzij onze ervaring kunnen we met u de mogelijkheden doorspreken en voors- en tegens toelichten. 

 

Materiaalkeuze

Er zijn enorm veel mogelijkheden met betrekking tot materiaalkeuze.

De meest voorkomende schuttingen of afscheidingen zijn verkrijgbaar in hout, als beton en composiet.  Maar natuurlijk heeft ook ieder voordeel zijn nadeel. Een stenen afscheiding is over het algemeen kostbaarder dan een schutting van hout. Maar ook hier zijn weer volop keuzes te maken. Als je gebonden bent aan een budget kun je kiezen voor een geïmpregneerde schutting. Wanneer je beschikt over een ruim budget, kun je kijken naar een hardhouten schutting. De levensduur van een hardhouten schutting zal vele malen langer zijn dan zijn goedkopere tegenhanger. 

 

Offerte schutting 

Trends

Maar ook afscheidingen zijn aan trends onderhevig. Zo zien we de laatste jaren bijvoorbeeld de vraag naar schanskorven toe nemen. Schanskorven zijn met name in trek door hun natuurlijke en speels ogende eigenschappen. Schanskorven zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. Ook gaaspanelen zijn een vorm van erfafscheiding waarvan de de vraag er naar steeds groter wordt. Het voordeel van zo'n gaaspaneel is dat je deze kunt laten begroeien met een klimplant naar keuze, waardoor je als het ware een levende tuinafscheiding hebt. Met een gaaspaneel kun je er ook voor kiezen om er een vlechtband door heen te werken. Deze speciaal ontwikkelde banden voorkomen doorkijk en zijn leverbaar in verschillende kleuren. 

 

Al met al hangt de keuze van de afscheiding natuurlijk af van uw persoonlijke voorkeur en budget. Wij kunnen ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet, daarom helpen wij u graag bij het maken van de juiste beslissing. 

dubbelstaafs    21 planks      

 

Deze website wil gebruik maken van cookies.