Grondwerkzaamheden

Grondwerkzaamheden

Bij TG Groenprojecten behoort het realiseren van grondwerkzaamheden tot onze dagelijkse bezigheden. Door het inzetten van de juiste machines op de juiste plek, kunnen we doelgericht en nauwkeurig te werk gaan.

 

Grondwerkzaamheden die we regelmatig uitvoeren zijn bijvoorbeeld:

·         Grond (her)verdelen

·         Grond afgraven

·         Grond aanbrengen

·         Trampoline ingraven

 

Daarnaast vind je onze machines en personeel ook regelmatig bij grote projecten die opgeruimd moeten worden. Dat kan het leeghalen van een tuin zijn, maar ook het voorbereiden van een veldje voor de onderbouw van een speeltuin of trapveldje.

Ieder project vraagt om zijn eigen aanpak en bijbehorende werkwijze. Zo gaan we anders te werk op een locatie waar de bodem uit klei bestaat dan op een locatie waar de grond uit zand bestaat.

Natuurlijk zijn de aanpak, werkwijze en grondsoort afhankelijk van het uiteindelijke doel van de locatie.

 

Hovenier

Hovenier

Voor hovenierswerkzaamheden zijn wij werkzaam in de regio's rondom Geffen. Maar ook in Oss, Den Bosch, Veghel, Eindhoven, Nijmegen en Tilburg.

Benieuwd naar de mogelijkheden met TG Groenprojecten?

 

> Meer informatie

Speelvoorziening

Speelvoorziening

Speelvoorzieningen, speelplaats inrichting of speelvelden plaatsen wij door heel Nederland. De mogelijkheden zijn oneindig. Heeft u bepaalde wensen, of benieuwd naar de mogelijkheden? 

 

 

> Meer informatie

Bestrating

Bestrating

Bestrating is een groot begrip. Van oprit tot tuinpad. Van muurelementen tot split. Onze stratenmakers maken van elk project een succes. Ontvangt u graag een offerte of wil u uw wensen bespreken? Neem dan contact met ons op.

 

> Meer informatie

Ook uw groenproject verdient aandacht!

Hovenier TG Groenprojecten

Tijdens uw samenwerking met ons, streven we naar een  klantvriendelijke en duidelijke communicatie. Door materialen en gereedschap in te zetten zoals ze bedoeld zijn, leveren wij gegarandeerd kwaliteit. Of het nu gaat om het aanplanten van een tuin, snoeiwerkzaamheden, het aanleggen van een speeltuin of het bestraten van een oprit. TG Groenprojecten streeft er naar om van elk project een succes te maken. 

 

 

Telefoonnummer 073 - 2600 400
email info@tggroenprojecten.nl

Deze website wil gebruik maken van cookies.