Gazon aanleg en onderhoud

Sinds jaar en dag verzorgen wij de aanleg en onderhoud van uw gazon. Doordat wij ruime ervaring op dit gebied hebben, bent u verzekerd van de juiste aanpak en correcte manier van werken. Of het nu gaat over het verwijderen of aanleggen van uw gazon, óf het realiseren van bijbehorende elementen zoals het plaatsen van betonbanden, bij TG Groenprojecten bent u aan het juiste adres.

 

Natuurgras

Een gazon van natuurgras kan aangelegd worden op twee manieren. Met graszoden of door middel van zaaien. Voor kleinere oppervlaktes raden we altijd aan om het gazon aan te leggen door middel van graszoden. Bij een groter gazon kan het financieel gezien aantrekkelijker worden om het gras te zaaien. Wanneer een gazon aangelegd is, is het belangrijk dat er voldoende beregend wordt. 

Natuurgras - Graszoden

Kunstgras

Kunstgras

Naast de aanleg van een natuurgazon, kunt u bij ons ook terecht voor de aanleg van uw kunstgras. Bij het aanleggen van kunstgras zijn wij actief op zowel particulier gebied, als voor overheidsinstanties. Ook weten basisscholen en kinderdagverblijven het (gras)pad naar TG Groenprojecten te vinden. Wij realiseren vaak siergazons, maar ook sport en speelvelden behoren tot ons vakgebied. Natuurlijk kunnen ook de hierbij behorende attributen zoals speelhuisjes, speeltoestellen en/of bestrating geleverd en geïnstalleerd worden. Wat betreft de sportvelden kunt u bij ons ook terecht voor belijning, goaltjes en andere speel elementen.     

Deze website wil gebruik maken van cookies.