Beplanting

TG Groenprojecten is thuis in alle vormen van groen. Aanplanten en beplanten behoren tot de standaard werkzaamheden die TG Groenprojecten uitvoert. Natuurlijk is dat nodig om een compleet project op te kunnen leveren. Bomen, struiken en hagen kunnen echt de puntjes op de i zetten en ervoor zorgen dat eindbeeld compleet is.

 

Beplantingsplan

Ook zullen de juisten planten op de juiste plek aangeplant moeten worden om uw tuin in balans te brengen. Dat doen we met een beplantingsplan, waarin we uiteraard ook rekening houden met de bloeiperiodes van de planten, zodat u het liefst het gehele jaar door kunt genieten van uw project in bloei. 

 

Door de beplanting op de juiste manier te onderhouden, zal de levensduur verlengd worden maar ook overwoekering voorkomen worden. Bij ons kunt u terecht voor zowel de aanleg als het onderhoud van uw borders, plantsoenen en ander groen.  

Hovenier

Hovenier

Voor hovenierswerkzaamheden zijn wij werkzaam in de regio's rondom Geffen. Maar ook in Oss, Den Bosch, Veghel, Eindhoven, Nijmegen en Tilburg.

Benieuwd naar de mogelijkheden met TG Groenprojecten?

 

> Meer informatie

Speelvoorziening

Speelvoorziening

Speelvoorzieningen, speelplaats inrichting of speelvelden plaatsen wij door heel Nederland. De mogelijkheden zijn oneindig. Heeft u bepaalde wensen, of benieuwd naar de mogelijkheden? 

 

 

> Meer informatie

Bestrating

Bestrating

Bestrating is een groot begrip. Van oprit tot tuinpad. Van muurelementen tot split. Onze stratenmakers maken van elk project een succes. Ontvangt u graag een offerte of wil u uw wensen bespreken? Neem dan contact met ons op.

 

> Meer informatie

Deze website wil gebruik maken van cookies.