Hovenier in Vinkel

Woont u in of rondom Vinkel en wilt u uw tuin aan laten leggen? Wij nemen uw totaalproject graag uit handen. De vakbekwame hoveniers van TG Groenprojecten vervullen al uw aanlegwerkzaamheden, zoals grondwerk, beregening, bestrating, tuinafscheidingen, beplanting, graszoden en kunstgras.

 

✓ Duidelijke persoonlijke communicatie

✓ Transparante afspraken

✓ Snel schakelen en flexibiliteit

✓ Hoge kwaliteit en vakbekwaam

 

 

Minikraan TG Groenprojecten

Hovenierswerkzaamheden regio Vinkel

Woont u in Vinkel of in een andere plaats in deze regio? Dan kunnen wij uw volledige tuinaanleg  of onderdelen hiervan verzorgen.

Bij een vrijblijvende bezichtiging op locatie kunnen de wensen en mogelijkheden besproken worden. Deze persoonlijke communicatie wordt als prettig ervaren voor zowel de opdrachtgever als de aannemer. We zullen u van de juiste adviezen voorzien waarbij goed rekening wordt gehouden met uw wensen en de kosten.

 

 

Grondwerk in de regio Vinkel

Het toepassen van een juiste onderbouw is van groot belang. Bij elk type tuinaanleg zal de basis gelegd worden met goed grondwerk. Hierbij moet gebruik gemaakt worden van de meest geschikte materialen afgestemd op het doel en gebruik. Bij TG Groenprojecten kunnen we alle grondwerkwerkzaamheden uitvoeren inclusief levering van de beste aanlegmaterialen.

 

 

 

Bestrating en grind Oss

Deze website wil gebruik maken van cookies.