Hovenier in Schaijk

Woont u in of rondom Schaijk en wilt u uw tuin aan laten leggen? Wij nemen uw totaalproject graag uit handen. De vakbekwame hoveniers van TG Groenprojecten vervullen al uw aanlegwerkzaamheden, zoals grondwerk, beregening, bestrating, tuinafscheidingen, beplanting, graszoden en kunstgras.

 

✓ Duidelijke persoonlijke communicatie

✓ Transparante afspraken

✓ Snel schakelen en flexibiliteit

✓ Professionele werkwijze en hoge kwaliteit

 

 

Hovenier in Oss

Hovenierswerkzaamheden regio Schaijk

Woont u in Schaijk of in een andere plaats in deze regio? Dan kunnen wij uw volledige tuinaanleg  of onderdelen hiervan verzorgen.

 

We komen graag vrijblijvend op locatie de situatie opnemen waarbij de wensen en mogelijkheden besproken worden. Deze persoonlijke communicatie is prettig voor zowel de opdrachtgever als ons als aannemer. We zullen u van de juiste adviezen voorzien waarbij goed rekening wordt gehouden met uw wensen en het kostenplaatje.

 

 

Grondwerk in de regio Schaijk

Het toepassen van het juiste fundament is van groot belang. Wanneer u bestrating wilt laten aanleggen, planten en bomen wilt plaatsen of een speelveld wilt creëren. Voor ieder element is het belangrijk dat de juiste ondergrond aanwezig is. Bij TG Groenprojecten kunnen we u ontzorgen met de grondwerkzaamheden binnen uw project.

 

 

 

Bestrating en grind Oss

Deze website wil gebruik maken van cookies.