Hovenier in Heeswijk

Bent u woonachtig in Heeswijk en wilt u uw tuin aan laten leggen? TG Groenprojecten kan deze werkzaamheden volledig voor u uitvoeren. Onze hoveniers zijn vakbekwaam opgeleid en kunnen alle tuinwerkzaamheden van A tot Z voor u realiseren. Van grondwerk tot bestrating, beplanting en kunstgras. We kunnen uw woonomgeving omtoveren tot uw droomtuin!

 

✓ Duidelijke persoonlijke communicatie

✓ Transparante afspraken

✓ Snel schakelen en flexibiliteit

✓ Eigen materieel en alles in eigen beheer

 

 

Hovenier in Oss

Hovenierswerkzaamheden regio Heeswijk

Woont u in Heeswijk of in een andere plaats in deze regio? Dan kunnen wij uw volledige tuinaanleg  of onderdelen hiervan verzorgen.

 

We komen graag vrijblijvend op locatie de situatie opnemen waarbij de wensen en mogelijkheden besproken worden. Deze persoonlijke communicatie is prettig voor zowel de opdrachtgever als ons als aannemer. We zullen u van de juiste adviezen voorzien waarbij goed rekening wordt gehouden met uw wensen en het kostenplaatje.

 

 

Grondwerk in de regio Heeswijk

De regio Heeswijk bestaat uit voornamelijk zandgrond. Deze grondsoort laat doorgaans goed water door en is daarnaast ook makkelijk bewerkbaar. Het grondwerk vormt de basis van iedere tuin, het is dan ook belangrijk om dit op de juiste manier uit te voeren. Wordt het grondwerkt goed uitgevoerd, dan zal de rest van de tuinaanleg beter verlopen en kunt u nog jarenlang probleemloos van uw nieuwe tuin genieten.

 

 

 

Bestrating en grind Oss

Deze website wil gebruik maken van cookies.