Hovenier in Berghem

Woont u in de regio Berghem en wilt u uw tuinaanleg laten uitvoeren? Onze vakbekwame hoveniers van TG Groenprojecten kunnen alle hovenierswerkzaamheden van A tot Z uit handen nemen. Alle werkzaamheden kunnen in eigen beheer uitgevoerd worden. TG Groenprojecten beschikt namelijk over een eigen machinepark, zodat u slechts met één partij te maken zult hebben.

 

 

✓ Duidelijke persoonlijke communicatie

✓ Uitvoer in eigen beheer

✓ Snel schakelen en flexibiliteit

✓ Professionele werkwijze en hoge kwaliteit

 

 

Hovenier in Oss

Hovenierswerkzaamheden regio Berghem

Woont u in Berghem of in een andere plaats in deze regio? Dan kunnen wij uw tuinaanleg volledig verzorgen.

 

We komen graag vrijblijvend op locatie de situatie opnemen waarbij de wensen en mogelijkheden besproken worden. Deze persoonlijke communicatie is prettig voor zowel de opdrachtgever als ons als aannemer. We zullen u van de juiste adviezen voorzien waarbij goed rekening wordt gehouden met uw wensen en het kostenplaatje.

 

 

Grondwerk in de regio Berghem

In de regio Berghem treft men voornamelijk zandgrond aan. Dit is een goed bewerkbare grondsoort die doorgaans een hoge drainagegraad heeft.

 

Bij de start van de aanleg is grondwerk vaak het eerste wat uitvoerd zal moeten worden.Bij de aanleg van de tuin zullen grondwerkzaamheden dan ook de basis vormen voor een mooie tuin. Goede uitvoering en gebruik van de juiste materialen zijn belangrijk voor deze gedegen basis.

 

 

 

Bestrating en grind Oss

Deze website wil gebruik maken van cookies.