Hovenier

TG Groenprojecten heeft een sterke reputatie met betrekking tot diverse hovenierswerkzaamheden. We kunnen uw complete tuin van A tot Z aanleggen. Optimale service en een betrouwbaar advies staan hierbij hoog in het vaandel. Dit begint al bij het eerste contact, de lijnen blijven kort en de prijsopgaven zijn transparant. We vinden vertrouwen en juiste communicatie namelijk erg belangrijk. Hierdoor kan er snel geschakeld en efficiënt gewerkt worden.

 

TuinaanlegTuinaanleg door uw hovenier

Wanneer we het hebben over tuinaanleg bedoelen we letterlijk het aanleggen van de tuin. Hier vervullen onder andere werkzaamheden als grondwerk, beregening, tuinafscheidingen, gazons, beplanting en het onderhoud. Hierbij worden kwalitatief hoogstaande en duurzame materialen gebruikt.

 

Wilt u ook een droomtuin realiseren? Neem dan eens vrijblijvend contact op met TG Groenprojecten.

Tuinonderhoud

Met regelmaat komt het voor dat uw tuin onderhouden moet worden. Onze medewerkers kunnen u daarbij ontzorgen. Het snoeien, onkruidwieden en rooien zijn veel voorkomende werkzaamheden als we het over tuinonderhoud hebben.

Hovenier

Hovenier

Voor hovenierswerkzaamheden zijn wij werkzaam in de regio's rondom Geffen. Maar ook in Oss, Den Bosch, Veghel, Eindhoven, Nijmegen en Tilburg.

Benieuwd naar de mogelijkheden met TG Groenprojecten?

 

> Meer informatie

Speelvoorziening

Speelvoorziening

Speelvoorzieningen, speelplaats inrichting of speelvelden plaatsen wij door heel Nederland. De mogelijkheden zijn oneindig. Heeft u bepaalde wensen, of benieuwd naar de mogelijkheden? 

 

 

> Meer informatie

Bestrating

Bestrating

Bestrating is een groot begrip. Van oprit tot tuinpad. Van muurelementen tot split. Onze stratenmakers maken van elk project een succesv. Ontvangt u graag een offerte of wil u uw wensen bespreken? Neem dan contact met ons op.

 

> Meer informatie

Deze website wil gebruik maken van cookies.