Tuin Driebergen

De tuin van deze nieuwbouw woning moest nog volledig aangelegd worden. Dit hebben wij compleet mogen aannemen. Allereerst moest het grondwerk uitgevoerd worden waaronder het spitten en aanvullen van de tuin. Hierbij werden ook meteen kabels, leidingen en mantelbuizen in de sleuven gelegd.De hoogtes van de tuin moesten bepaald en uitgezet worden, waarna we konden beginnen met de aanleg van de bestrating.

 

Rondom het perceel zijn betonbanden geplaatst, maar uiteraard zijn ook in de tuin zelf opsluitbanden geïnstalleerd. De borders in de voortuin hebben organische vormen die worden opgesloten met gebogen betonbanden. De oprit en paden zijn gemaakt met gebakken klinkers, het terras is voorzien van keramische tegels van 90x90 centimeter. In de tuin bevindt zich een kunstgras sportveld, het veld ligt verzonken dus qua niveau ligt dit wat lager dan bestratingsniveau. Het kunstgras sportveld is voorzien van badminton belijning en heeft op de kopse kanten een hekwerk staan, zodat er ook andere balsporten beoefend kunnen worden.

 

Uiteindelijk is de tuin aan de voorzijde nog voorzien grindmatten en basalt, daarnaast is een beukenhaag ('Fagus Sylvatica') geleverd en aangeplant.

Deze website wil gebruik maken van cookies.