Sierbestrating

Met grote regelmaat leggen wij sierbestrating aan. Onder sierbestrating valt eigenlijk alle verharding in uw tuin, die estetische doeleinden dienen. 

Hierbij kunt u denken aan een landelijke stoep met gebakken klinkers, maar ook een strak terras met keramische tegels komt vaak voor. Daarnaast zien we dat er steeds vaker natuursteen wordt gebruikt om een natuurlijk effect te creëren. 

Als laatste wordt sierbestrating ook vaak geproduceerd door middel van beton. Het grote voordeel van beton-tegels of klinkers, is dat dit materiaal zeer slijtvast is en bestand tegen hoge belastingen. 

 

Het belang van de juiste onderbouw

U ziet al, dat er veel verschillende mogelijkheden zijn voor uw bestrating. Het is van wezenlijk belang dat iedere vorm van bestrating wordt geinstalleerd op de juiste onderbouw. Zo behoeft een klinkerpad een hele ander zandbed dan een terras met natuurtegels! Wanneer u de verkeerde bedding gebruikt voor uw verharding, kan het zijn dat de bestrating daar onder te leiden heeft, met een (veel) kortere levensduur als gevolg. 

Deze website wil gebruik maken van cookies.