Muurelementen

Bij het gebruik van muurelementen kunt u aan verschillende doeleinden denken. Zo worden er stapelblokken gebruikt voor het creëren van borders, maar ook de zitkuil is terug van weg geweest. Door een bepaalde sectie van uw tuin juist te verhogen, kan er een speelser effect ontstaan en oogt uw tuin op eenvoudige wijze een stuk ruimtelijker! 

 

Wij kunnen ontzettend veel verschillende elementen leveren, waardoor u altijd een ruime keuze heeft. Door de muur elementen op de juiste manier te plaatsen kunt u extra dimensies aan uw tuin of terras toevoegen wat zorgt voor meer evenwicht en balans in uw tuin. Wanneer wij uw muurelementen installeren, doen wij dat altijd met de juiste kennis en apparatuur. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteitswerk en kunt u met een gerust hart vertrouwen op het door ons geleverde werk. Dat geldt met name wanneer de muurelementen in gezet worden om u over voort te bewegen zoals bijvoorbeeld een trap. 

 

Over het algemeen dienen alle soorten muurelementen andere doeleinden. Maar door creatief om te gaan met het materiaal en de ruimte, kunnen er vernieuwende mogelijkheden en ideeën ontstaan.

 

Verschillende muurelementen

Zoals gezegd, bestaan er verschillende muurelementen die in te zetten zijn om hoogteverschillen op te vangen: 

 

  • Stapelblokken
  • Opsluitbanden
  • Palissades
  • Betonbanden
  • Keerwanden

 Muurelementen - Stapelblokken

 

Deze website wil gebruik maken van cookies.