Bestrating leggen door TG Groenprojecten

Wilt u een oprit met klinkers of een terras in de achtertuin? Wij kunnen oude bestrating verwijderen en afvoeren, de volledige bedding gereedmaken en nieuwe bestrating leveren en aanleggen. Er zijn erg veel mogelijkheden als het om bestrating gaat. Iederen soort heeft zijn eigen kenmerken. De meest voorkomende soorten bestrating zijn:

 

  • Gebakken klinkers
  • Betonnen klinkers
  • Betontegels
  • Natuursteen
  • Keramische tegels
  • Split of grind
  • Diverse muurelementen

 

Er is een ruime keuze aan straatmateriaal welke wij kunnen leveren en plaatsen. Een sierlijk pad van oud gebakken waaltjes door de tuin, een strak keramisch terras of een oprit van klinkers. De keuze is uiteraard aan u, maar wij adviseren u graag.

 

Wanneer u voor een bepaald soort bestrating gaat is het van belang dat de onderbouw goed wordt verzorgd om later geen problemen te krijgen zoals verzakkingen. De grondwerkzaamheden als het plaatsen van gebroken puin en plaatsen van goed zandbed zijn erg belangrijk. Dit dient met het juiste materiaal verdicht te worden en uiteindelijk strak afgewerkt. Gelukkig hebben wij hier de juiste machines en kennis voor!

Hovenier

Hovenier

Voor hovenierswerkzaamheden zijn wij werkzaam in de regio's rondom Geffen. Maar ook in Oss, Den Bosch, Veghel, Eindhoven, Nijmegen en Tilburg.

Benieuwd naar de mogelijkheden met TG Groenprojecten?

 

> Meer informatie

Speelvoorziening

Speelvoorziening

Speelvoorzieningen, speelplaats inrichting of speelvelden plaatsen wij door heel Nederland. De mogelijkheden zijn oneindig. Heeft u bepaalde wensen, of benieuwd naar de mogelijkheden? 

 

 

> Meer informatie

Bestrating

Bestrating

Bestrating is een groot begrip. Van oprit tot tuinpad. Van muurelementen tot split. Onze stratenmakers maken van elk project een succes. Ontvangt u graag een offerte of wil u uw wensen bespreken? Neem dan contact met ons op.

 

> Meer informatie

Deze website wil gebruik maken van cookies.